To Top

A Fire Truck from Kvalsund, Norway kr45,000

• CATEGORIES: Features, Fire/Police/Industry Vehicles, International, Willys Trucks • TAGS: , .

Here’s a 1957 fire truck from Norway that is still in great shape.  This jeep is located in the far north of Norway.

Here’s the Norwegian ad (click here to translate):

Veteran/brannbil fra 1957 selges pga plassmangel. Flott bil og samleobjekt for den interesserte. I 2011 ble den kjørt fra Sarpsborg til Hammerfest uten et feilslag, Har desverre ikke tatt bilder innvendig men di kommer om noen dager det er tank i bilen tror det er plast nyere rør og kuleventiler følger med en bensindrevet pumpe til å kjøre trykk fra tanken, det er slangetrommel i bilen og to sitteplasser helt bak samt hjelm fra den tiden…har også satt inn 3 brannslukkere fra 60/70 tallet av typen Nu Swift bak i bilen, det er også gammeltypen hampslanger både 2 1/2 ” og 1 1/2″ med nord kupplinger.

Har tatt bilder under bilen og det er ikke rust, startet forøvrig på første forsøk etter å ha stått ute sin første vinter.  Har redusert prisen dersom hurtig avgjørelse på salg. Det er en 6 sylindra motor Flatsix Hurricane”

http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=34298230

 

One comment on “A Fire Truck from Kvalsund, Norway kr45,000

  1. Glennstin

    WOW! That translation link was fun. (Cut and Paste) This truck has a full set of those seldom seen Willys 15″ Heavy Duty Split Rim wheels including the spare. I’ve been chasing a set of these near Knoxville, but the freight is awful. Sure wish I could find someone running I-81 up to The Great Willys Picnic June 10 who’d like some help with gas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Subscribe without commenting