To Top

1948 Truck Ivor, VA eBay

• CATEGORIES: Willys Trucks This site contains affiliate links for which I may be compensated.

This project has potential.

View all the information on eBay

1948-truck-ivor-va1 1948-truck-ivor-va2 1948-truck-ivor-va3 1948-truck-ivor-va4

“THIS IS A 1948 WILLYS STAKE BED PICKUP TRUCK I PURCHASE IT IN 2008 FROM A MAN IN WEST VIRGINIA AND HE BOUGHT IT FROM THE ORIGINAL OWNER IN 1974 BOTH OF THEM USED IT TO HAUL WOOD I STARTED FIXING IT UP HERE IS A LIST OF PARTS I REPLACED 4 NEW WHEEL CYLINDERS NEW BRAKE SHOES ALL NEW BRAKE LINES MASTER CYLINDER 4 NEW SHOCKS REBUILT CARBURETOR NEW DRAG LINK NEW MUFFLER AND PIPE I HAD THE SEATS AND DOOR PANELS AND KICK PANELS COVERED I HAVE NOT INSTALLED THE DOOR PANELS AND THE SEATS WILL HAVE TO BE BOLTED BACK IN…

NEW MIRRORS I CHANGED IT TO 12V NEW HEADLIGHTS NEW WIRING NEEDS TO BE FINISHED I DID WIRE THE ORIGINAL GAUGES THE AMP GAUGE THE TEMP GAUGE AND THE OIL PRESSURE GAUGE ALL WORK THE GAS GAUGE DOES NOT NEW ELECTRONIC DIST IT STARTS RIGHT UP AND RUNS GOOD IT HAS A 4 CYL L134 ENGINE WITH 3 ON THE TREE I REPAIRED THE FLOORS WITH SHEET METAL I REPLACED ALL THE WOOD A THE BED RAILS THE TRUCK BED HAS THE ORIGINAL WOOD I AM NOT A BODY MAN SO I SANDED AND PAINTED JUST AS I FOUND IT IT HAS DENTS AND PATCHES UNDER DOORS I TOOK PICTURES OF EACH LOWER DOORS BUT DOORS SHUT SOLID ..AFTER ALL I WAS JUST GOING TO KEEP IT AS A FARM TRUCK BUT DUE TO MY AGE (74) AND HEALTH ISSUES I HAVE TO SELL SO LOOK AT PICTURES …..

THE TRANSMISSON AND TRANSFER CASE BOTH LEAK I GOT THE GASKET SETS FOR BOTH BUT HAVE NOT DONE SO I DO HAVE ANOTHER USED TRANS. AND TRANSFER CASE THAT GOES WITH IT I HAVE ALL NEW GLASS FOR DOOR AND VENT WITH NEW RUBBER FOR THE FRONT AND BACK WINDSHIELD BUT HAVE NOT INSTALLED JET AND IT NEEDS BODY RUBBER BUSHINGS”

 

4 Comments on “1948 Truck Ivor, VA eBay

  1. Joe in Mesa

    Good point, Lew… and apparently his punctuation-challenged keyboard is stuck in CAPS LOCK (so annoying)… but the truck DOES have value. Nice start to a good project.

  2. Colin Peabody

    I suspect that the T-bar wasn’t standard on the trucks, the center bar down the hood was, but the T-bars were plentiful a few years ago and they sure do look nice on the front end of a pickup, as does the beauty bar assembly. Good project!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Subscribe without commenting